Tájékoztatás az Enternet és EQNet ügyfelek részére

on .

Az Enternet 2001 Kft., illetve az EQNet Infokommunikációs Zrt. az előfizetői szerződések többségét 2017. január 31-i fordulónappal a Drávanet Zrt.-re ruházta át. Ennek értelmében 2017. február 1-től a korábban Enternet/EQNet ügyfelek részére a Drávanet Zrt. biztosítja az internet, telefon, szerver és egyéb kiegészítő szolgáltatásokat.

A szolgáltatóváltással kapcsolatban Önnek nincs teendője. A változás nem érinti az Ön által használt IP címeket, bejelentkezési azonosítókat vagy telefonszámokat! Azok változatlanok maradtak.

2017. február 1-től a szolgáltatást a Drávanet Zrt. saját Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) szerint változatlan feltételekkel nyújtja. A szolgáltatás paramétereiben, díjakban, kedvezményekben és hűségfeltételekben semmilyen változás nem történt. A Drávanet Zrt. vonatkozó Általános Szerződési Feltételei elérhetőek a honlapon.

Tájékoztatjuk, hogy a fentiek értelmében 2017. február hónaptól a szolgáltatási díjakat tartalmazó számlákat a Drávanet Zrt. küldi meg az Ön részére. A folyamatban lévő migráció miatt az első számlát Ön a megszokott időpontnál később, április közepén kapja kézhez. Bővebb információval a későbbiekben jelentkezünk.

Bízunk benne, hogy Ön elégedett lesz a szolgáltatásunkkal!

Üdvözlettel: Drávanet Zrt.

Partnereink

maverixlogo