OfficeLink – optikai bérelt vonali internet

office link 2

Az OfficeLink optikai hálózaton kiépített bérelt vonali internet szolgáltatás, amely budapesti irodaházakban érhető el. Az OfficeLink szolgáltatás jelenleg közel 150 budapesti irodaházban létesíthető, és a szolgáltatásba bekapcsolt irodaépületek, kereskedelmi-szolgáltató központok száma folyamatosan bővül.

Kiknek ajánljuk?

Az OfficeLink optikai bérelt vonali internet szolgáltatást azon cégeknek ajánljuk, amelyek működéséhez alapvető fontosságú a folyamatos internet kapcsolat, és akár pár óra kiesés is veszélyeztetheti az üzletmenetet. A saját infrastruktúrának köszönhetően rugalmasan tudunk alkalmazkodni az irodaházban dolgozó ügyfeleink egyedi igényeihez, legyen szó akár nagyvállalatról vagy kisebb cégről.

Helyi hálózaton dolgozó sok munkatárs, vállalatirányítási rendszer, webszerver vagy céges intranet üzemeltetése esetén az OfficeLink az ideális választás.

Elsődleges vagy back-up kapcsolat

Amennyiben az Ön cége már rendelkezik bérelt vonali internet kapcsolattal, akkor kedvező áron növelje meg az üzemeltetés biztonságát az OfficeLink back-up megoldással! Így a meglévő elsődleges bérelt vonali kapcsolat műszaki hibája esetén is online maradnak a vállalat dolgozói és szerverei.

  1. Irodaházakra fókuszált szolgáltatás
  2. 100%-os garantált sávszélesség
  3. Rendkívül kedvező díjak
  4. Magas rendelkezésre állás (min. 99,5%)
  5. Szimmetrikus fel- és letöltési sebesség
  6. Max. 1 Gbps sávszélesség
  7. Személyes ügyfélmenedzser

Partnereink

maverixlogo