EXTEN – virtuális telefonos alközpont

 

Az EXTEN olyan telefonos alközpont menedzselő rendszer, mely alkalmas többféle típusú SIP protokollt használó alközpontok egyidejű menedzselésére. Használatával teljes mértékben mentesül a bonyolult softswitch szoftverek kezelésének terhe alól. A telephelyek központjai a webes felületen keresztül egységesen konfigurálhatóvá vállnak, az átlátható menürendszer biztosítja a funkciók egyszerű és gyors kezelhetőségét.

Kiknek ajánljuk?

Az EXTEN telefonközpont rendszert olyan vállalkozások számára ajánljuk, aki speciális telefonszolgáltatás igényeiket költséghatékonyan és egyszerű, beállítási lehetőségekkel szeretnék kielégíteni.

A rendszer az alábbi főbb funkciókkal segíti cége ügymenetét:

  • Könnyen kezelhető webes kezelőfelület
  • Híváscsoportok és mellékek menedzselése
  • Kimenő hívások korlátozhatósága
  • Hívások hangrögzítése
  • Szolgáltatói SIP kapcsolatok kezelése
  • Fax to Mail megoldás

Könnyen kezelhető webes kezelőfelület:

A web-en elérhető felületen keresztül rendkívül könnyen, az irodai infrastruktúrától függetlenül, távolról módosítható telefonközpontjának működése.

Híváscsoportok és mellékek menedzselése:

A felhasználókhoz közös mellék hozható létre, így minimalizálható az elvesztett hívások száma. A ◦ híváscsoportok segítségével beállítható, hogy egy külső telefonszámra beérkező hívás több felhasználói melléken is végződjön.

Kimenő hívások korlátozhatósága

A mellékekről kimenő hívások korlátozása könnyen beállítható a legkülönbözőbb igényeknek megfelelően (pl.: emeltdíjas-, nemzetközi- vagy mobil hívás tiltás) Hívások hangrögzítése A rendszer lehetőséget ad a mellékről kimenő hívásokat felvételére és visszahallgatására.

Szolgáltatói SIP kapcsolatok kezelése

Akár több telekommunikációs szolgáltatóval való IP alapú (SIP) hangszolgáltatás párhuzamos kezelésére is módja van a rendszer segítségével.

Fax To Mail:

A beérkező faxhívásokat a rendszer automatikusan emailben továbbítani tudja a beállított címzetteknek.

Partnereink

maverixlogo