TÁJÉKOZTATÁS DÍJMÓDOSÍTÁSRÓL

on .

2023. január 17.

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a Drávanet cégcsoporthoz tartozó távközlési szolgáltatók, a Drávanet Zrt. és az OfficeLink Kft., a hatályos Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) szerint 2023. február 16-i hatállyal, az éves inflációs adatokat figyelembe véve 18%-os díjemelést hajtanak végre.

2023. január 13-án megjelent a Központi Statisztikai Hivatal tájékoztatója a fogyasztói árak 2022. évi változásáról. A fogyasztóiár-index az előző év azonos időszakához viszonyítva 124,5%-os volt (2022. december), amely 24,5%-os éves inflációt jelent.

A Szolgáltatók által meghatározott 18%-os díjemelés mértéke így alacsonyabb, mint a KSH hivatalos éves fogyasztóiár-indexe, és jelentősen elmarad az energiaköltségek vagy a külföldi devizában rögzített díjak emelkedésétől.

Továbbá a díjemelés nem vonatkozik a 2023. január havi, illetve 2023. február 1-15. törthavi díjakra. A díjemelés után ténylegesen fizetendő díjak legkorábban a 2023. február havi számlán jelennek meg. A díjemelés mértéke díjtételenként számolandó.

Az ADSL/NDSL szolgáltatások vonatkozásában 2023. február 16-tól kivezetésre kerülnek a régi díjcsomagok. Az új díjcsomagokról, illetve a régi díjcsomagok átsorolásáról a szolgáltatói weboldalon találnak részletes tájékoztatót. Az ADSL/NDSL szolgáltatások tekintetében az átlagos díjemelés mértéke 18%, amelytől az egyes díjcsomagok eltérhetnek. 

A szolgáltatási szerződés további feltételeit nem érinti a módosítás, a szerződés egyéb pontjai változatlan tartalommal hatályban maradnak.

További részletekért, illetve kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésükre az ügyfélszolgálati elérhetőségeken.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Kelt: 2023. január 17.

 

Üdvözlettel:

Drávanet Zrt.

Partnereink

maverixlogo