GOP-1.3.1-11A-2011-0156 Pályázat

USZT logo cmykInfoblokk3 ERFA egyes

Pályázat megnevezése: Böngésző alapú multiplatform internettelefon átjáró privát felhőben

Sikeresen megvalósult a DRÁVANET Zrt. kutatás-fejlesztési projektje az Új Széchenyi Terv keretében. A több mint 396 millió forint összköltségvetést meghaladó kutatás-fejlesztés tárgya egy új, böngésző alapú multi-platform internettelefon átjáró privát felhőben létrehozása volt. A projekt megvalósítására a DRÁVANET Zrt. 178.339.363 forint uniós támogatást nyert a „Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása” című pályázati kiíráson.

A GOP-1.3.1-11/A-2011-0156 számú K+F projekt célja az volt, hogy a kutatási eredményeket felhasználva a DRÁVANET Zrt. kialakítson egy olyan privát felhő alapú infrastruktúrát, illetve ezen futó soft-alközponti és online callcenter szolgáltatásokat, amelyek lehetővé teszik a hatékony alkalmazás skálázhatóságot, és olyan rugalmas szolgáltatásokat ajánlhasson kis- és középvállalatok számára, amelyek számukra versenyelőnyt biztosíthatnak a hazai és nemzetközi üzleti életben is.

A DRÁVANET Zrt. ezen innovációs ötletei – remény szerint – újabb K+F+I projekteket generálnak, melyek a kutatás-fejlesztésben tevékenykedő munkatársak számának növelését eredményezi.​

Pályázat képekben

Partnereink

maverixlogo