GOP-2.2.3-09-2009-0006 Pályázat

Üzleti sikerrel megvalósult pályázat Drávanet Zrtnél:

GOP-2.2.3-09-2009-0006

Információs technológia fejlesztés a Drávanet ZRT-nél

A folyamatosan fejlődő Drávanet Zrt. üzleti sikerének záloga a hatékony szervezeti működés, mellyel a megfelelő információk birtokában gyorsan tud reagálni a megváltozott környezetre és ügyfél igényekre.

A projekt során az eddigi – nagyrészt csak pénzügyi funkciókra szorítkozó – ügyviteli rendszer új modulok és funkciók (CRM funkciók, munkalapkezelés, projekt kezelés, logisztika) bevezetésével teljeskörű vállalatirányítássá egészült ki.

A bevezetett ERP modulok kiegészítve a B2B integrációval, E-ügyfélszolgálattal, intranetes tudásbázissal hozzájárulnak a hatékony, a piac kihívásainak megfelelő munkavégzéshez.

Az E-ügyfélszolgálati felületen keresztül a felhasználók megtekinthetik adataikat, mint pl. az aktuális szolgáltatásai, forgalmai, számlák, befizetések, hibákat jelenthetnek be, illetve nyomon követhetik a bejelentéseik állapotát.

Az E-számla bevezetésével jelentős költségmegtakarítás érhető el, és a papírigény csökkentésével közvetlenül hozzájárulunk környezetünk megóvásához.

A projekt megvalósulásával Drávanet Zrt. ügyfeleinek kényelmes, rugalmas üzleti kapcsolatot és kapcsolattartási lehetőségeket vezetett be, és az új rendszerek és folyamatok bevezetésével a cég működése is költséghatékonnyá vált.

 

GOP-2.2.3-09-2009-0006 Pályázat képekben

 

Partnereink

maverixlogo